שקיפות

החלל שעמד לרשותנו לתכנון משרדי החברה היה קטן במיוחד, היה ברור שיש לנצל בו כל פינה בדרך היעילה ביותר שתאפשר לכל עובד לקבל מקום אישי של פרטיות ושקט ועם זאת לשמור על קשר ופתיחות אל האיזור המשותף ולאפשר זרימה טובה של החלל כולו. על ידי תכנון נכון וחכם של חלוקת הפנים ומיקום הפונקציות השונות בו הצלחנו לייצר מרחב משרדים מרווח, מואר ויעיל בו מתקיימים בהרמוניה ניגודים של שקיפות והסתרה. החלל חולק לחדרי משרדים אישיים המשקיפים דרך קירות זכוכית אל עמדת הקבלה והאזור המשותף, מכניסים את אור השמש הטבעי לחלל כולו ומייצרים לכל עובד את המקום הפרטי שלו מבלי לאבד את תחושת המרחב הפתוח והמואר. פרופילי הזכוכית בגוון שחור מט אפשר לנו לייצר שקיפות מקסימלית בין החדרים ושמירה על מראה אוורירי, אלגנטי ויוקרתי בקווים דקים ונקיים. כהמשך של הקו העיצובי הגיאומטרי הנקי הוספנו שימוש בחומרים חמים במהותם – פרקט עץ מעושן, חיפוי קיר בגוון חום חלודה ונגיעות של זהב. כל אלו יחד מייצרים חלל משרדים מואר ומזמין, אינטימי ויוקרתי, בו מתקיימת תחושת הפרטיות והפתיחות זו לצד זו בהרמוניה.

צילום: מיה לפיד

 

חומרים מובילים

תפריט